ValmennusVainio

Ajankohtaista

Etusivu

Palvelut
Sonja Vainion esittely
Mediassa
Usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden kokemuksia
Kirjalista ja linkkivinkit
Yhteystiedot
In English
Inspiraatiota ilmaiseksi sinulle!
ANTEA

Asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaani ovat eri elämänaloilta ja erilaisista elämäntilanteista.

Työnohjaus asiakkailta olen saanut kiitosta:

”Monipuolinen, erilaisia lähestymistapoja, helppo puhua. Sain välineitä työhön, varmuutta, työhön ja omaan toimintaan. Ryhmätaitojen harjaannuttaminen, oma rohkeus tuoda ääneni kuuluviin lisääntynyt.”
Työntekijä, ryhmätyönohjauksessa 1v5kk

”Hyvä ideoita olet tuonut – yleensä juuri tilanteeseen sopivaa ollut työnohjauksen sisältö esim. stressilukemiset, rentoutukset, työnsisällöstä keskustelut. Ajoitus aina kohdallaan.”
Työntekijä, ryhmätyönohjauksessa 2v

”Joka kerta ollut mukava tulla - keskusteleva, avoin tiimi, niin ei pitkiä hiljaisia taukoja.”
Työntekijä, ryhmätyönohjauksessa 1v6kk

”Hyvää oli se, että useasti toivoit/kannustit hiljaisempia työntekijöitä osallistumaan keskusteluun.”
Työntekijä, ryhmätyönohjauksessa 8 kk.

”Ryhmätyönohjauksessa käytiin usein ajankohtaisia asioita läpi ja niitä yhdessä pohtien monet kinkkiset asiat saatiin selvitettyä.”
Työntekijä, ryhmätyönohjauksessa 1v 6 kk


Kommentteja elämäntaidon valmennuksesta:

”Asioita tuli pohdittua uusista näkökulmista. Valmennus auttoi minua löytämään omat vahvuuteni ja ymmärtämään mitkä asiat ovat minulle oikeasti tärkeitä elämässä. Valmennus oli mielestäni kaikin puolin positiivinen ja antoisa kokemus.”
Outi 38 v., valmennuksessa 10 kuukautta

”Valmennuksesta oli selkeää hyötyä. Se auttoi jäsentämään omaa elämää ja niitä itselle tärkeitä asioita. Sonjan välitön ja lämmin persoona, sekä aito kiinnostus lähimmäistä kohtaan loi turvallisen ja hedelmällisen ilmapiirin suunnitella oman elämän osatekijöitä. Kotitehtävät olivat hyviä ja auttoivat eteenpäin. Suosittelen lämpimästi Sonjaa valmentajaksi, mutta pitää muistaa että tulokset ovat omalla vastuulla. Ilman työtä ei synny tulosta.”
Tarja 38 v., 2 kk valmennuksessa

"Oli kiva kuulla ja nähdä, että olen saanut jotain aikaiseksikin elämässäni ja varsinkin viime vuosina toivomaani muutosta ja että mahdollisuuksia on vielä monenlaiseen tekemiseen. Luottamus omiin voimiin vahvistui, myös levon merkityksen ymmärtäminen ja että aina ei tarvitsekaan jaksaa. On antoisaa käydä asioitaan läpi valmentajan kanssa. Puhumisen tarve oli toisinaan suuri ja yleensä jäin funtsimaan asioita mistä keskusteltiin pidemmäksikin aikaa. Valmennuksesta on nyt kulunut toista kuukautta ja yhä monia asia palaa mieleen ja tavoitteita kohdin ollaan menossa."
Pia, yrittäjä, 42 v., valmennuksessa 2 kuukautta

"Valmennuksesta on ollut valtavasti hyötyä. Haasteet yrityksessäni ja muutenkin ovat olleet isoja, joten valmennus on tukenut, antanut hyviä eväitä ja auttanut saavuttamaan tavoitteita. Olen kokenut, että
valmennuksesta on ollut ehkä eniten hyötyä ihan sparrauksena markkinoinnissa. Samalla kun markkinoinnin esteitä on käyty läpi ja niiden kanssa on työskennelty, yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut. Sonjan kanssa on ollut myös todella helppo käydä läpi ja kartoittaa muita elämäntilanteeseen liittyviä tuntoja ja asioita ja miettiä miten niitä voisi muuttaa."
Nainen, yrittäjä, 48 v., valmennuksessa 12 kuukautta

"Hyödyllisintä valmennuksessa oli minulle yritykseni markkinoinnin tuki. Kun "kotitehtävät" oli määritelty selkeäksi listaksi, oli helppo viedä niitä eteenpäin. Aina kun tilannetta uhkasi jumiutuminen, valmennus oli hyvä eteenpäin tuuppiva apu."
Naisyrittäjä 38 v., valmennuksessa 4 kuukautta

"Valmennus antoi minulle varmuuden siitä, että olin menossa elämässäni oikeaan suuntaan. Suosittelen kaikkia kokeilemaan valmennusta!"
Mies 40 v., valmennuksessa 3 kuukautta

"On äärimmäisen helpottavaa tuntea valmentajan tuki, vaikka itse täytyykin lopulliset päätökset elämästään tehdä."
Jaana 34 v., valmennuksessa 2,5 kuukautta

"Sonjan valmennus on auttanut ja innostanut minua ottamaan aktiiviseen käyttöön monia tärkeitä elämän avaimia. Sitä kautta minulle on avautunut uusia  upeita mahdollisuuksia, joita en tiennyt itselläni edes olevan. Erityisen mielekkäänä koin sen, että pystyin koko ajan vaikuttamaan valmennuksen sisältöön ja ottamaan esille juuri minulle tärkeitä asioita. Ainutlaatuinen ja energinen kokemus!"
Tiina 34 v., valmennuksessa 5 kuukautta

"Meidän tapaamisissa oli hienoa huomata se kuinka paljon auttaa, että saa sanottua asiat ääneen niin, että joku todella kuuntelee ja keskittyy. Valmentajalla olisi ehdottoman tärkeä olla elämänkokemusta erilaisista tilanteista ja ihmisistä, jotta hän pystyy asettumaan valmennettavan asemaan. Juuri tämän vuoksi Sonjalla on todella hyvä edellytykset valmentajana toimimiseen. Tapaamisemme olivat kaikin puolin antoisia ja lämminhenkisiä."
Elina 36 v., valmennuksessa 2 kuukautta

"Mielestäni olen valmennuksen avulla päässyt lähemmäksi itseäni ja myös uskaltanut tehdä joitain parannuksia oman hyvän olon saavuttamiseksi. Esimerkkinä uuden harrastuksen aloitus. Ehkä myös tulevaisuudessa olen rohkeampi tekemään ratkaisuja oman elämäni suhteen ja uskallan välillä sanoa ei tarvittaville asioille. Eli itselleni valmennus oli kerta kaikkiaan loistava juttu - kiitos siitä ihanan valmentajan!"
Miia 29 v., valmennuksessa 2,5 kuukautta

"Oma ajankäyttöni (pieni lapsi, työ, puoliso) harvoin suo mahdollisuuksia ajatella vain täysin omia asioitani ja keskustella niistä toisen ihmisen kanssa rauhassa. Ajan suominen itselle muistutti kuinka antoisaa ja tärkeää oma hiljentyminen ja itsensä kuuntelu on. Koin saavani paljon hyviä ajatuksia ja voimavaroja läpikäydyistä asioista. Koen että tulevaisuudessa vaikeuksienkin kohdatessa voin palata näihin hetkiin ja yhdessä mietittyihin asioihin ja löytää kartoitettuja resursseja eteenpäin pääsemiseksi. Voin suositella Sonja Vainiota hyvänä kuuntelijana ja keskustelijana."
Kristiina 31 v., valmennuksessa 2 kuukautta

"Ainakin mun tarpeisiin sopi just hyvin tuollainen "itselähtöinen" työskentely, jossa sä et tyrkyttänyt mitään mutta kuitenkin havainnoilla ja kommenteilla avasit mun omia silmiä ja sait mut huomaamaan itsessäni sellaisia asioita, joita en aiemmin ollut osannut arvostaa lainkaan. Niitä tässä aina toisinaan joutuu muistelemaan, jos / kun tuppaa itsesääli ja kurjuus valtaamaan mielen... ;-). Niin ja alkutilanteesta vielä sen verran, että sehän oli heti iso askel kun kartoituksen jälkeen tajusin, ettei mun ongelmat olleet ollenkaan työlähtöisiä kuten olin pitkään ajatellut - se vaan oli tyypillistä syyttää suht helppoa tekijää... 
Kati 39 v.,valmennuksessa 3 kuukautta

TEE TESTI! Sopiiko valmennus sinulle?

ILMAISTA INSPIRAATIOTA SINULLE! Tutustu tästä.

 

"Kaiken kommunikaation tulee johtaa muutokseen".


Aristoteles