Askel-uravalmennus®

Viihdytkö työssäsi? Haluatko edetä urallasi tai löytää kokonaan uuden uran? Mietitkö mitä muuta elämällä on sinulle tarjottavana? Työ on iso osa elämäämme ja siksi on olennaista hyvinvoinnillemme, että viihdymme työssämme. Ansaitsemme työn, joka antaa meille energiaa ja innostaa meitä. 

Mikä on sinun lahjasi?

Uskon, että meille jokaiselle on annettu jokin lahja, fyysinen tai psyykkinen. Toiset ovat pitkiä, heille esimerkiksi koripallon tai lentopallon pelaaminen on helpompaa kuin lyhyelle. Jotkut ovat saaneet lahjaksi kauniin lauluäänen, kyvyn kirjoittaa kirjoja tai keksiä uusia keksintöjä. Meille jokaiselle on annettu tämä lahja tai useampia siksi, että voimme toteuttaa itseämme ja elää täysipainoista elämää. Tärkeää on myös huomata, että voimme lahjojamme hyödyntämällä palvella ja auttaa kanssaihmisiä. Eri elämänvaiheissa saatamme hyödyntää erilaisia taipumuksiamme ja vahvuuksiamme.

Missä olet nyt?

Voi olla, että olet työssä, joka ei innosta sinua. Paras aika päivästä alkaa, kun lähdet kotiin. Voi myös olla, että olet löytänyt työn, joka oli sinun intohimosi, mutta jotakin on tapahtunut matkan varrella ja olet menettänyt työnilon. Ehkä olet opiskelija, joka miettii mihin ammattiin valmistua. Tai ehkä haaveilet vuorotteluvapaasta, opintovapaasta tai jopa yrittäjyydestä.

Minne haluat päästä?

Olipa tilanteesi mikä tahansa, voit hyödyntää Askel Uravalmennusta® etsiessäsi uutta suuntaa. Tunnin valmennus henkilökohtaisesti tai puhelimitse kerran viikossa tai joka toinen viikko ja saat energiaa eteenpäin menoon.

Käymme läpi mm:

  • vahvuutesi ja arvosi
  • mistä olet kiinnostunut ja miksi
  • mahdollisia esteitä
  • mitkä ovat haaveitasi
  • jos tarve, päivitämme cv:si.

Valmennuksen aikana

saat tukea ja kannustusta etenemiseen. Tarvittaessa mietimme keinoja käsitellä stressiä ja kartoitamme voimavaroja.

Lue Sonja Vainion vinkit Ilona -lehden artikkelista ”Miten pistän urani uusiksi?” tästä.

Ota yhteyttä!

Soita minulle numeroon 040 508 5162 tai lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.