Life Coaching - Elämäntaidon valmennus

Mitä hyvä elämä tarkoittaa sinulle?
Kaipaatko muutosta elämääsi?
Haluatko enemmän iloa elämääsi?
Tiedostatko unelmasi?
Onko työmotivaatio kadoksissa?
Oletko kyllästynyt miettimään asioitasi yksin?
Tuntuuko sinusta, että voisit olla jotakin enemmän, et vain tiedä mitä?

Ota aikaa itsellesi – tee unelmistasi totta!

Meille on annettu yksi elämä. Toteutatko sinä muiden unelmaa vai omaasi? Joskus on vaikea tietää mitä haluaa. Ota ensimmäinen askel ja varaa aika valmentajalle. Asuitpa sitten pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa, maantieteellinen etäisyys ei ole ongelma. Voimme tavata joko kasvokkain tai olla yhteydessä puhelimitse. Elämänmuutosten tekeminen yksin on vaikeaa. Tarvitset paljon uskoa itseesi ja unelmiisi. Valmentajan avulla tunnistat unelmasi helpommin ja valmentaja kannustaa sinua eteenpäin.

Sijoita itseesi – hyöty on pitkäaikaista

Tunnin tapaaminen tai puhelu kerran viikossa tai joka toinen viikko ja saat uutta energiaa ja eväitä eteenpäin menoon. Jo lyhyellä valmennuksella voit löytää keinoja ja saada oivalluksia, joista ammennat pitkäksi aikaa. Ota rohkeasti yhteyttä. Sinulla ei ole mitään pelättävää etkä menetä mitään! Valmennustunnin hinta on yksityishenkilölle 65 euroa/h. Yrityskohtaiset hinnat räätälöidään erikseen

Miten Elämäntaidon valmennus – Life Coaching toimii?

Valmennustilanteessa asiakas kertoo valmentajalle ajatuksistaan, onnistumisistaan, ongelmistaan, ideoistaan, peloistaan, tunteistaan ja asioista, jotka askarruttavat häntä. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Valmentaja kuuntelee asiakasta ja ohjaa tilannetta kysymyksillään. Valmennuksessa edetään asiakkaan tahtia kunnioittaen.

Asiakkaalla on omassa itsessään vastaus kaikkiin kysymyksiin. Valmentaja tukee ja kannustaa; hänen tehtävänään on auttaa asiakasta löytämään omat vastauksensa.  Valmennuksen avulla teet elämästäsi sellaista kuin toivot sen olevan.

Valmennuksen aloittaminen

Ensimmäisessä henkilökohtaisessa tapaamisessa tutustutaan puolin ja toisin ja selvitetään, onko asiakkaalle hyötyä valmennuksesta. Aloitustilanteessa kartoitetaan valmennuspaketin avulla elämäntilannetta ja tavoitteita. Tapaamisen kesto on noin 60 min. 

Valmennusprosessi

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen solmitaan valmennussopimus ja valmennusprosessi käynnistyy. Prosessille asetetaan tavoitteet. Valmentaja ja asiakas tapaavat yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti, joko kerran viikossa tai joka toinen viikko. Valmennusta voi tehdä myös puhelimitse. Lisäksi asiakas tekee kotitehtäviä, jotka vievät noin tunnin kuukaudessa. 

Valmennusprosessin kesto on asiakkaan valinnan mukaan noin 1 kk – 12 kk. Yhden pienemmän tavoitteen esim. harrastuksen aloittamisen ja siihen sitoutumisen saa työstettyä noin kuukaudessa. Laajemmat tavoitteet, kuten elämäntehtävän tai uuden uran löytyminen, vaativat pidemmän ajan.

Teemoja valmennukselle

Valmennuksessa voidaan käsitellä muun muassa seuraavia teemoja:

  • Ajanhallinta ja organisointi
  • Voimavarat – uupumisen ennaltaehkäisy
  • Haaveet todeksi
  • Tasapaino – enemmän vapaa-aikaa sinulle
  • Talous kuntoon – runsautta elämääsi
  • Vahvuudet- kuka minä olen? 

Teemaksi voidaan myös valita mikä tahansa muu sinulle tärkeä asia.

Valmennussuhteen päättäminen

Asiakas voi päättää valmennussuhteen milloin tahansa. Suhteen päättyessä tehdään loppuyhteenveto. Valmennukseen voi palata uudestaan valmennussuhteen päätyttyä.

Usein kysytyt kysymykset

Valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa selkeyttää elämäänsä ja on halukas saamaan aikaiseksi muutoksia elämässään.

Valmennus ei ole terapiaa eikä se sovellu riippuvuuksista kärsiville.

Valmennus maksaa yksityishenkilöille 65 euroa/h (sis. alv 24 %). Yrityskohtaiset hinnat räätälöidään erikseen.

Yhden valmennuskerran kesto on noin 60 minuuttia. Valmennussuhteen kesto on noin 1 – 12 kk. Valmennussuhteen pituus riippuu tavoitteiden laajuudesta.

Kyllä, valmennusta voi tehdä puhelimitse ja yksittäistä asiaa voidaan käsitellä myös sähköpostilla.

Sekä että. Valmennuksessa keskitytään juuri siihen alueeseen, johon asiakas haluaa.

Monelle saattaa valmennuksesta olla yllättävääkin etua. Usein emme tiedosta kaikkia vahvuuksiamme. Valmennus voi auttaa sinua ottamaan kätketynkin potentiaalisi käyttöön. Konkreettisten tavoitteiden asettaminen vie sinua helpommin ja nopeammin eteenpäin.

Jos olet halukas muutoksen aikaansaamiseen, niin on todennäköistä, että koet valmennuksen kannattavana sijoituksena itseesi.

Juuri niitä tuloksia kuin haluat. Tulosten laatu on suoraan verrannollinen aikaan ja energiaan, jonka pysyt investoimaan valmennusprosessiin.

Suomessa kouluttajana toimii Marika Borg/Namaste. Valmentajilla on oma yhdistys, Suomen Elämäntaidon Valmentajat Ry. Ulkomailla on paljon kouluttajia, kuuluisin on Amerikassa toimiva CoachU.

Asiakaspalautetta

Ota yhteyttä!

Soita minulle numeroon 040 508 5162 tai lähetä yhteydenottopyyntösi alla olevalla lomakkeella.